Agents dels Mossos d’Esquadra de la comissaria de Tortosa han detingut un home de 31 anys, nacionalitat romanesa i veí de l’Hospitalet de Llobregat (Barcelonès), com a presumpte autor d’un delicte de furt.

Aquest dimarts, 10 de novembre, sobre les 14.50 hores, els policies van rebre un avís d’un supermercat de la ciutat de Tortosa on s’informava que tres persones havien furtat productes de l’interior del recinte i que tenien retingut un dels autors el qual presentava una actitud agressiva.

Quan els policies van arribar al supermercat els empleats els van explicar que tres persones, dos homes i una dona, es trobaven a la línia de caixes i els havia cridat l’atenció el volum de la jaqueta d’un d’ells.

Un con revisades les gravacions del sistema de videovigilància de l’establiment, els agents van observar com  les tres persones havien agafat ampolles d’alcohol i productes de conserves i se les havien amagat sota la roba.

Un cop realitzades les comprovacions, els agents van detenir l’home i durant l’escorcoll li van localitzar un aparell per treure els precintes de seguretat dels objectes i un imant per inhibir les alarmes magnètiques. Les altres dues persones implicades van poder marxar amb una part dels productes sostrets.

El valor dels productes furtats juntament amb els que pretenia emportar-se el detingut era de quasi 720 euros.

Les posteriors perquisicions policials han permès identificar les altres dues persones que acompanyaven al detingut les quals resten pendents de localitzar. El detingut va passar a disposició del Jutjat d’Instrucció de guàrdia de Tortosa i va quedar en llibertat amb càrrecs.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.