El delegat del Govern a les Terres de l’Ebre, Xavier Pallarés, la presidenta del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, Meritxell Roigé i l’alcalde de l’Ampolla, Francesc Arasa han inaugurat aquest dilluns les Jornades GastroEbre 2020, que es duran a terme fins dimarts a l’Hotel Flamingo. A continuació ha tingut lloc la primera sessió de cuina en directe amb el cuiner Nando Jubany, de Can Jubany, de Calldetenes, sobre “Cuina d’autor, moderna i trencadora”

Durant els dos dies que se celebren les jornades GastroEbre 2020 a l’Ampolla, els participants, presencialment o virtualment, a través del Canal de YouTube: gastroevents online, poden gaudir de les sessions de cuina en directe a càrrec d’alguns dels millors xefs de les Terres de l’Ebre i d’arreu del país. Podeu trobar tota la informació del GastroEbre 2020 a la pàgina web: https://www.gastroebre.com.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.