El delegat del Govern a les Terres de l’Ebre, Xavier Pallarés, la presidenta del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, Meritxell Roigé i l’alcalde de l’Ampolla, Francesc Arasa han inaugurat aquest dilluns les Jornades GastroEbre 2020, que es duran a terme fins dimarts a l’Hotel Flamingo. A continuació ha tingut lloc la primera sessió de cuina en directe amb el cuiner Nando Jubany, de Can Jubany, de Calldetenes, sobre “Cuina d’autor, moderna i trencadora”
Durant els dos dies que se celebren les jornades GastroEbre 2020 a l’Ampolla, els participants, presencialment o virtualment, a través del Canal de YouTube: gastroevents online, poden gaudir de les sessions de cuina en directe a càrrec d’alguns dels millors xefs de les Terres de l’Ebre i d’arreu del país. Podeu trobar tota la informació del GastroEbre 2020 a la pàgina web: https://www.gastroebre.com.
ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.
Accepta la política de privacitat abans de comentar
El sistema de comentaris d'aquest web funciona amb Facebook. Aquest sistema recull la teva adreça IP, l'agent d'usuari del teu navegador, guarda i llegeix cookies al teu navegador, afegeix dades de seguiment addicionals, i monitoritza la teva interacció amb la interfície per comentar, incloent relacionar el teu compte de Facebook amb qualsevol acció que facis dins de la interfície (per exemple: "fer m'agrada" al comentari d'algú altre, contestar a un altre comentari) mentre tinguis la sessió iniciada a Facebook. Per a més informació sobre com s'emprarà aquesta informació, si us plau, consulta la política de privacitat de Facebook: https://www.facebook.com/about/privacy/update.
Acceptar Rebutjar