Com ja va fer l’ampostina Keila en l’edició anterior, el cantant de l’orquestra Junior’s de la capital de Montsià, Adam Ainouz, es va classificar anit per a la fase final del programa musical d’Antena 3 ‘La Voz’.

Ainouz va tornar a brillar sobre l’escenari de ‘La Voz’ i ha demostrat que el seu somni és continuar al programa. Durant l’últim assalt, el jove talent va emocionar a tot el plató amb una versió molt bonica del tema ‘Lay me down’ de Sam Smith. El seu ‘coach’ Alejandro Sanz i la seua assessora l’argentina Tini, van aplaudir orgullosos la seua interpretació. Després de les cinc actuacions dels talents, Alejandro Sanz i Tini van patir molt per a decidir-se per solament un del seu equip. Després de molta deliberació, el ‘coach‘ i l’assessora s’han decantat per seleccionar a Adam Ainouz perquè continués amb ells.

El cantant dels Junior’s ja va sorprendre en les ‘audicions a cegues’ tocant el piano i cantant ‘I’m not the only one’ del mateix cantant, Sam Smith. Un moment únic que ha despertat somriures i llàgrimes. El ‘talent’ d’origen suec va despertar la màgia del programa i ha aconseguit un ple en girar-se els quatre coaches per la seua veu. Després d’uns arguments molt bonics, Adam va decidir anar-se’n a l’equip d’Alejandro Sanz.

Dilatada trajectòria en el món artístic
Adam té 25 anys i viu a Barcelona. El talent d’origen suec ve a ‘La Voz’ disposat a complir el seu somni en el món de la música.

El cantant dels Junior’s va arribar des de Suècia fa uns dos anys, i a Barcelona va trobar a l’home dels seus somnis. El seu passat va quedar marcat per l’abandó del seu pare i confessa haver conviscut tot aquest temps amb un debat interior: recuperar la relació amb el seu pare o no. Ara creu que ‘La Voz’ pot ser un pas cap a això. Viu de la música a la ciutat comtal, encara que li agradaria arribar a triomfar i aconseguir una gira mundial.

La setmana vinent en el pròxim programa arranquen els duels de ‘la Batalla Final’ amb unes actuacions que es presumeixen inoblidables. Un programa ple de màgia, passió i emoció que deixarà als ‘coaches’ amb la boca oberta i amb difícils decisions que marcaran el rumb dels equips fins al final del programa.