Exitosa presència ebrenca en l’estrena de “La Voz” a Antena 3. L’ampostina Keila Garcia ha sigut de les primeres actuacions de la nit. Amb el seu violoncel, ha interpretat ‘Lost on you‘, de LP. I ha convençut als quatre membres del jurat de la sisena edició: Luis Fonsi, Pablo López, Paulina Rubio i Antonio Orozco.

En la primera nit d’audicions a cegues, la jove, de 27 anys i que treballa com a tatuadora, que ha fet girar als quatre “coaches” ha escollit Pablo López, qui prèviament li havia dit: “Tinc un mal dia però tú me l’has arreglat. Si tú tens un mal dia, potser te’l pugui arreglar”.

Keila, que era la primera vegada que cantava amb el violoncel, ha optat per estar a l’equip de Pablo López perquè “és bon músic i compositor” i “és el que tenim en comú“.

El també ‘coach’ Antonio Orozco ha confessat que té “molt bons amics a Amposta“.

Podeu veure l’actuació íntegra aquí:

Un altra actuació de Keila a Amposta:

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.