Dos joves de la Terra Alta han creat la iniciativa TastnBox. Es tracta d’una capsa de cartró que recull productes gastronòmics de les Terres de l’Ebre i que es pot adquirir online. El projecte neix del confinament i té la voluntat de projectar l’essència del territori a través de l’experiència del maridatge.

La gandesana Jezabel Parra es va quedar sense feina arran de la pandèmia del coronavirus. No es volia quedar de braços plegats i juntament amb la seva parella, el Jaume Gumiel van crear TastnBox. Impulsats per la il·lusió i les oportunitats que ofereix la venda online, van optar per agrupar dins una capsa de cartró un recull de productes gastronòmics de les Terres de l’Ebre amb l’objectiu de projectar-los arreu del territori català i oferir un maridatge exclusiu a domicili.

Els productes que ofereix TastnBox no acostumen a trobar-se en el gran comerç, són de proximitat, creats per petits cellers o per artesans del territori. El procés d’empaquetatge i serigrafia és únic, personalitzat i escrit a mà.

Ja són vint els productors que han confiat en la marca, i no tanquen la porta a què en siguin més els que vulguin participar en la iniciativa TastnBox.

Vídeo emès a Canal Terres de l’Ebre.

 

Autor: