Esquerra Republicana presenta aquest dijous a Masdenverge el llibre Tornarem a vèncer (I com ho farem), d’Oriol Junqueras i Marta Rovira. La presentació serà telemàtica (Zoom ID 827 7425 5632) i s’inicarà a les 19.30 hores amb la intervenció de la regidora Sònia Tomàs i el diputat Alfons Montserrat.

Els dos màxims dirigents d’ERC, Oriol Junqueras i Marta Rovira, l’un des de la presó de Lledoners i l’altra des de l’exili de Ginebra, concreten en aquest llibre escrit a quatre mans l’estratègia per aconseguir la independència. I ho fan sense eludir cap dels grans debats que han polaritzat la vida pública els darrers anys: unilateralitat sí o no, desobediència civil versus desobediència institucional, eixamplar la base o tirar pel dret… El resultat és un manual pràctic de com els republicans volen preparar Catalunya per a un embat guanyador amb l’Estat.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.