El Consell Comarcal del Baix Ebre, a través del projecte Baix Ebre Avant, ha començat a impartir el cicle de seminaris sobre transformació digital i indústria 4.0 per a la indústria manufacturera, en què participen una desena d’empreses. Aquest cicle inclou quatre sessions que tindran lloc entre els mesos d’octubre i novembre al viver d’empreses Baix Ebre Innova, a Camarles.

Les sessions del cicle de seminaris tenen l’objectiu de capacitar les empreses manufactureres en els conceptes, tecnologies i metodologies vinculades a la transformació digital i la indústria 4.0 per millorar la competitivitat, promoure una ocupació de qualitat i dinamitzar econòmicament el territori. Es tracta de seminaris independents i, per tant, l’empresa pot decidir a quins participa o bé pot apuntar-se a tot el cicle. Així, la primera de les sessions ha introduït les empreses al concepte de transformació digital i la seua importància estratègica.

La pròxima sessió tindrà lloc el pròxim 28 d’octubre i pretén capacitar les empreses en la gestió del seu talent digital, és a dir, en conèixer com la digitalització impacta en els equips i les persones de l’organització empresarial.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.