L’Agència de Desenvolupament Local del Montsià, conscient que l’empresariat del Montsià no estan passant pel seu millor moment, vol donar-los un cop de mà amb uns itineraris formatius que tracten la gestió de personal i l’organització empresarial, de manera transversal. Aquests itinerari aborden diferents tècniques alternatives a la gestió de les persones com el treball en equip, la implicació del talent, el valor de les persones i la innovació i agilitat de l’empresa. L’objectiu del seminari és assegurar la continuïtat del negoci des de la perspectiva del talent i del propòsit de l’equip. 

Les sessions seran impartides per TalentUp!, un equip de facilitadors i mentors especialistes en la gestió del talent, la motivació i l’empatia. El format serà telemàtic, a causa de les restriccions sanitàries derivades de la pandèmia, i s’estructurarà de la següent forma en horari de 16.30 a 18.30 hores:: 

  • 1a sessió – 26/10 – Descobreix el valor de les persones 
  • 2a sessió – 28/10 – Treball en equip 
  • 3a sessió – 2/11 – Implicació i atracció del talent 
  • 4a sessió – 4/11 – Innovació i agilitat en l’ADN de l’empresa

Per participar en el seminari cal inscriure’s enviant un correu electrònic a [email protected] o emplenant aquest formulari.

 

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.