El Departament de Salut de la Generalitat ha comptabilitzat 185 nous positius de covid-19 confirmats per proves PCR, registrats aquest cap de setmana a les Terres de l’Ebre. Els casos confirmats acumulats són ara de 2.498, dels quals 2.300 ho han estat a través de proves PCR. El risc de rebrot ha pujat 55,34 punts en relació a divendres i ara se situa en 432,83. La velocitat de propagació se situa en 1,17, similar a la d’aquest divendres (1,16)

Actualment hi ha 19 persones contagiades ingressades a l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta (quatre més que divendres) i sis es troben a la Unitat de Cures Intensives (quatre més que divendres).

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.