Un total de 220 infants i adolescents, d’entre 3 i 16 anys, participen aquest curs escolar en les activitats del servei d’atenció diürna, conegut com La Tribu, del Consell Comarcal del Baix Ebre i que s’ofereix als municipis de Deltebre, Roquetes, l’Aldea, l’Ametlla de Mar, l’Ampolla, Camarles, el Perelló, Xerta i Aldover.

El servei ha adaptat totes les activitats, grups i espais amb l’objectiu de garantir les mesures preventives de la Covid-19. En el cas de Deltebre, aquest curs acadèmic les activitats de La Tribu es realitzen a les instal·lacions d’EbreTerra.

Després de mesos en què l’alumnat no ha anat als centres educatius, el servei La Tribu ha arrancat amb una proposta diferent per tal d’adaptar-se a les necessitats actuals dels infants i joves i amb la voluntat d’acompanyar-los en la gestió emocional davant la situació d’incertesa actual. En aquest sentit, s’ha posat en marxa el projecte Despega, un espai on xiquets, xiquetes i joves fan els deures i reben reforç, però també on es treballa a través del joc, aspectes de tipus emocional, motivacional, d’autoestima, d’autoconeixement i d’autonomia.

També aquest curs el servei d’atenció diürna, que forma part del Servei d’Intervenció Socioeducativa (SIS), fomentarà la pràctica d’esports i activitats a l’aire lliure.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.