L’Ajuntament d’Amposta ha anunciat la suspensió temporal del cobrament de la taxa d’ocupació de via pública als negocis afectats pel tancament anunciat pel govern de la Generalitat per fer front a la pandèmia de la covid-19. L’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs, ha assenyalat que “des de l’Administració local farem tot allò que estigui a les nostres mans per mitigar els efectes d’aquest tancament sobre el teixit econòmic de la ciutat”. En aquest mateix sentit, Tomàs ha avançat que “ja ens hem posat a estudiar obrir una segona convocatòria d’ajuts covid-19 per al comerç i la restauració, de fins a un màxim de 500 euros per negoci”.

L’alcalde d’Amposta també ha volgut mostrar el seu respecte per les mesures anunciades pel govern de la Generalitat. “Entenem que es prenen amb criteris mèdics i per frenar els contagis”, ha dit, “però cal que aquestes mesures sanitàries vagin acompanyades de mesures econòmiques per aquells qui apliquen les reestriccions que realment puguin ajudar a uns sectors econòmics que ja van patir el tancament al mes de març i ara se’ls demana un cop més aquesta responsabilitat”. “Donem suport a les reivindicacions del sector de la restauració perquè cal exigir al Govern de la Generalitat que no deixi morir uns negocis que són fonamentals per a la nostra economia”, apunta l’alcalde.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.