Les Terres de l’Ebre acumulen aquest dijous un total de 16 grups escolars confinats que corresponen a 12 escoles i instituts, segons les dades actualitzades del Departament d’Educació de la Generalitat. Tortosa és el municipi amb una major incidència de casos amb un total de 8 grups escolars confinats: 3 a l’Institut Despuig, 2 a l’Escola Remolins, 1 al col·legi de la Consolació, 1 al Col·legi Sagrada Família i un altre a l’Escola Institut del Temple.

En total, el nombre d’alumnes, docents i professionals confinats s’eleva a 185 a les Terres de l’Ebre.

Llista d’escoles i instituts amb grups confinats per covid-19 a les Terres de l’Ebre

 • Escola Lluís Vinyes Escola 2n cicle d’infantil i primària, Móra d’Ebre, 2
 • Institut Julio Antonio Institut d’ESO, Batxillerat i FP Móra d’Ebre 1
 • Escola Remolins Escola 2n cicle d’infantil i primària, Tortosa 2
 • Escola Sagrada Família de Tortosa, 1
 • Nostra Senyora de la Consolació, Tortosa, 1
 • Institut Escola El Temple, Tortosa, 1
 • Institut Cristòfol Despuig, Tortosa, 3
 • Llar Vila dels Xiquets, Alcanar, 1
 • Escola Marjal, Les Cases d’Alcanar, 1
 • Escola Consol Ferré, Amposta, 1
 • Escola Puig i Cavaller, Gandesa, 1
 • Escola Jaume I, La Sénia, 1
ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.