L’index de risc de rebrot de covid-19 al municipi de Tortosa arriba ja al 289 i el municipi acumula 401 positius des que es va iniciar la pandèmia.  Només en les últimes dues setmanes els positius confirmats s’han elevat a 56 a la capital del Baix Ebre, segons les dades facilitades pel Departament de Salut de la Generalitat. No obstant això,Tortosa no és dels municipis de la regió sanitària que presenta les dades més preocupants. A Gandesa, l’índex de risc de rebrot s’enfila fins els 522 i a Móra d’Ebre aquest valor és de 482.

En les últimes 24 hores, la regió sanitària ha sumat 23 positius per prova PCR. Els casos confirmats acumulats són 1.331, dels quals 1.143 ho han estat a través de proves PCR. El risc de rebrot continua en augment i aquest dijous se situa en el 166,8, és a dir 31 punts més que dimecres i més doble que fa una setmana. La velocitat de propagació se situa en 2,13, la qual cosa significa que una persona positiva de covid-19 en pot contagiar dues més. El total de defuncions es manté en 65.

Tot i que el nombre de casos positius de covid-19 no para de créixer, els ingressos hospitalaris no augmenten. Les últimes dades de Salut reporten 4 persones ingressades i dues a la Unitat de Cures Intensives.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.