Les proves PCR que s’han fet a tots els treballadors i usuaris de la residència Les Vinyes de Falset han permès confirmar la detecció de disset casos positius de covid-19 al centre, segons ha informat aquest dilluns l’Ajuntament de Falset. Es tracta d’onze residents i de sis treballadors, els quals estan confinats als respectius domicilis –tant del Priorat com d’altres comarques. El centre ha comunicat al consistori que ha pres “totes les mesures de desinfecció i aïllament de les persones afectades que estableixen els protocols sanitaris”. Dijous passat es va informar oficialment del positiu de sis treballadors i un usuari, per la qual cosa es va decidir sotmetre tots els residents a una prova PCR.

L’Ajuntament fa una crida a la responsabilitat de la ciutadania i dels establiments de la població, “a fi de seguir amb rigor les mesures de prevenció i seguretat per fer front a la propagació del virus al municipi”. El consistori recorda que les mesures sanitàries són d’obligat compliment i que les persones que no les respectin poden ser sancionades.

Autor: