El propietari de l’administració N. 2 de loteria d’Amposta (La Bruixa del Riu), Agustí Centellas, ha fet participacions del número 66.203 de la Loteria de Nadal amb l’objectiu de contribuir a recaptar fons per al projecte Emma, que investiga el càncer de mama. La impressió de les participacions les ha fet Pixpress, empresa d’arts gràfiques d’Amposta, que també contribueix en aquesta iniciativa amb la seva col·laboració solidària.

Les participacions es venen a 3€, dels quals 2€ es juquen a la loteria i 1€ íntegre es destina al projecte Emma. Les entitats que vulguin col·laborar amb el projecte Emma i vendre participacions poden posar-se en contacte trucant als telèfons 977 51 92 27 i 977 51 91 04 o bé per aquest correu electrònic [email protected].

El projecte Emma és una iniciativa de la Fundació Doctor Ferran destinat reforçar la investigació biomèdica en el càncer de mama a l’ICS Terres de l’Ebre. El grup d’investigació en Patologia Oncològica i Bioinformàtica de Terres de l’Ebre, amb seu a l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta, fa més de 15 anys que investiga el càncer de mama. Actualment treballa per a conèixer els mecanismes que, a través dels ganglis de l’aixella, propaguen el càncer de mama a la resta dels cos.

El projecte Emma és essencial per a seguir desenvolupant la recerca que permeti entendre el comportament d’aquests ganglis i la seva implicació en la disseminació de la malaltia i l’afectació en la supervivència de les pacients.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.