L’Ajuntament de l’Ampolla, en coordinació amb la direcció de l’Escola Mediterrani de l’Ampolla, ha posat en marxa tots els protocols per tal d’iniciar el curs escolar amb la màxima seguretat sanitària possible.  L’Ajuntament ha dotat el centre de tots aquells elements de prevenció i seguretat que des del consell escolar i la direcció del centre li han sol·licitat, amb la finalitat de complementar els facilitats pel Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya. 

Així, l’Ajuntament ha proporcionat estores desinfectants per a les entrades, dispensadors de gel amb sensor per a totes les aules, gel hidroalcohòlic, termòmetres frontals per a controlar la temperatura als nens i nenes abans d’accedir al centre, desinfectant per a superfícies, mascaretes i altres elements necessaris perquè tant el personal docent com l’alumnat disposi de la màxima protecció sanitària. 

El regidor de Cohesió Social de l’Ajuntament de l’Ampolla, Àlvar Casanova,  ha remarcat que s’intensificaran i es reorientaran les tasques de neteja i desinfecció del centre, posant especial atenció als banys i als espais on hi hagi més afluència de nens i nenes. “Des de l’Ajuntament hem transmès a la direcció del centre i a l’AMPA la nostra total predisposició per a atendre les demandes que vagin sorgint. En èpoques de crisi, és de vital importància la col·laboració entre les diferents administracions per a prestar el millor servei públic possible als nostres ciutadans i ciutadanes”, ha indicat. 

A més a més, s’ha creat un pla de mobilitat viària amb l’objectiu que cada classe pugui entrar i sortir per la porta que li correspon, incrementant així la seguretat tant dels alumnes com dels acompanyants, que disposaran de més espai per a poder mantenir les distàncies sanitàries recomanades. 

Pel que fa al servei de menjador, s’ha dissenyat un pla de menjador adient a les necessitats, respectant els torns amb els grups bombolla establerts pel centre, amb una monitora més respecte al curs passat, i adequant una aula extra que també farà la funció de menjador. 

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.