Un agent de la Policia Local de l’Ametlla de Mar fora de servei ha estat víctima d’una agressió per part de quatre individus a la Part Alta de Tarragona. Els fets van passar aquest dissabte al voltant de les 23 hores quan un jove va intentar robar a una persona a la plaça dels Sedassos i el policia fora de servei va frustrar el delicte retenint el lladre, un ocupa del nucli antic. Va ser en aquell moment quan van aparéixer dos ocupesmés, que van agredir l’agent provocant una baralla al mig de la via pública a la qual es va afegir un altre ocupa armat amb un pal i un ganivet amb el qual va arribar a punxar lleument el policia.

Avisats per diversos testimonis, agents del mossos d’esquadra van aconseguir detenir dos dels quatre agressors.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.