L’Ajuntament de Gandesa, la Societat Unió Gandesana i la Comissió de Festes de Gandesa han decidit suspendre l’edició d’enguany de les festes majors, a causa de la pandèmia de la Covid-19, segons ha anunciat el consistori al seu Twitter.

La mesura s’ha adoptat conjuntament i després de diverses reunions amb les diferents entitats i associacions que organitzen i participen en els actes festius i en les quals s’han analitzat tots els escenaris possibles.

L’Ajuntament de Gandesa ha assgurat que “ha sigut un decisió complicada i molt dura per a totes i tots, però molt analitzada i meditada. Aquest moment requereix responsabilitat i solidaritat”.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.