L’Ajuntament de la Ràpita ha comunicat aquest divendres a les entitats i associacions del municipi l’anul·lació de les Festes de la Mare de Déu de la Ràpita (les Festes del Barri), que estaven previstes del 7 a l’11 de setembre. La decisió, que ha acordat el Govern municipal amb la Comissió de Festes del Barri i la Comissió de Festes, respon a la necessitat d’extremar totes les precaucions davant la situació epidemiològica que es viu a Catalunya i davant del risc de rebrots de la Covid-19.
L’alcalde de la Ràpita, Josep Caparrós, ha enviat una carta a les entitats i associacions on admet que “no són decisions fàcils, però sí que creiem que són les millors per garantir la seguretat de la nostra gent”. Tanmateix, l’alcalde es mostra convençut que la suspensió dels actes festius del 2020, servirà per “convertir aquesta frustració en una oportunitat i dissenyarem noves propostes per al 2021”.

Autor:

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.