Els emprenedors i emprenedores d’Amposta ja poden sol·licitar els ajuts a projectes municipals d’autoocupació de l’Ajuntament a partir d’aquest dijous i fins a l’1 d’octubre. Unes subvencions dotades amb 19.000 euros  i que tenen per finalitat ajudar a aquelles persones desocupades del municipi d’Amposta que hagin engegat un projecte d’autoocupació entre l’1 d’octubre de 2018 i el 30 de setembre del 2019.

Les ajudes, que no poden superar els 2.000 euros per sol·licitud, es poden destinar a pagar despeses com les quotes de la Seguretat Social del primer any, la gestoria i/o assessorament per la posada en marxa de la nova activitat o els rebuts de lloguer dels primers mesos d’activitat.

En la convocatòria del 2019 l’Ajuntament va atorgar poc més de 16.000 euros en ajuts a projectes municipals d’autoocupació a 10 persones emprenedores que van emprendre el seu negoci a Amposta.

Els ajuts es poden sol·licitar emplenant l’imprès que es pot trobar a la pàgina web de l’Ajuntament d’Amposta.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.