La regió sanitària de les Terres de l’Ebre acumula 12 casos més de coronavirus, 11 confirmats per PCR i l’altre per altres proves, segons l’última actualització aquest dijous al matí de les dades al web del Departament de Salut Dadescovid.cat. Des del començament de la pandèmia, aquesta regió sanitària acumula 627 casos confirmats per PCR i 174 més amb altres proves. El risc de rebrot és moderat i continua baixant, situant-se en 59,97. La xifra total de morts des de l’1 de març és de 56 persones.

Actualment, hi ha 11 pacients ingressats als hospitals, dels quals cinc són a l’UCI.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.