Aquest dimarts ha començat la instal·lació de les plaques de geolocalització a les masies dels Ravals i disseminats de l’Aldea. La geolocalització permetrà que en cas de qualsevol mena d’emergència, facilitant un número de codi als serveis d’emergència, podran arribar d’una manera immediata a la masia que ho hagi demanat, guanyant en rapidesa i sense cap classe de confusió, fet que fins ara passava sovint.

La instal·lació de les plaques arriba després que s’hagi complimentat una fitxa amb la infrmació de cada masia i s’hagin comprovat les coordenades de cada masia. Amb aquesta informació es va elaborar un cens i es van numerar permetent-los d’aquesta manera disposar també d’adreça postal.

A la vegada aquestes dades s’han facilitat als serveis d’emergències, Guàrdia Municipal, CAP i correus. Igualment aquestes dades recollides, són la base per a la redacció del catàleg de masies, així com per a la senyalització i indicació de les mateixes.

Es calcula que en la zona on s’està implantant la geolocalització hi ha uns 225 habitatges on viuen prop de 500 persones

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.