Un home d’uns 70 anys d’edat ha mort ofegat a la platja del Marjal de Les Cases d’Alcanar, segons informa Protecció Civil. L’avís al telèfon d’emergències 112 l’han donat a les 18.59 hores d’aquest dimarts uns testimonis que es trobaven a la platja i han vist a l’home surant a l’aigua. Els socorristes han pogut encara atendre la persona fins a l’arribada dels serveis d’emergències. Fins al lloc s’han traslladat una ambulància i un helicòpter del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), que han intentat reanimar l’home sense èxit. També s’han mobilitzat efectius de la Policia Local d’Alcanar i dels Mossos d’Esquadra. De moment es desconeix la identitat de la persona. A la platja del Marjal, on ha passat l’incident, avui havia onejat la bandera verda.
Aquest dimarts hi ha hagut dos ofegaments mortals, el primer dels quals aquest matí a Tarragona. En total, ja són 14 les víctimes mortals d’aquest estiu a les platges catalanes.

Protecció Civil insisteix en la importància d’extremar les precaucions a la platja i escollir, en la mesura del possible, aquelles que estiguin vigilades.

Autor: