La C-12, a Móra la Nova, es manté parcialment tallada per un accident entre dos vehicles, al punt quilomètric 65. El sinistre ha passat a quart de dotze i un dels turismes ha quedat bolcat amb persones atrapades a dins. Sis persones han resultat ferides, una greu, una menys greu i quatre lleus.  Segons el Servei d’Emergències Mèdiques, d’un dels vehicles, una dona ha estat traslladada greu amb l’helicòpter medicalitzat a l’Hospital Parc Taulí de Sabadell; un home menys greu i dos menors lleus a Hospital de Móra. De l’altre vehicle, dos ferits lleus a Hospital de Móra.

Fins al lloc de l’accident s’hi ha desplaçat 2 patrulles dels Mossos, 4 dotacions dels Bombers, 3 ambulàncies, i l’helicòpter del SEM (Servei Emergències Mèdiques). En aquest moment es manté reobert parcialment el trànsit i es dona pas alternatius.

 

Autor: