La regió sanitària de les Terres de l’Ebre suma dos morts per Covid-19 i acumula 30 nous casos positius de coronavirus, respecte a les dades facilitades el dimarts pel Departament de Salut. Des del començament de la pandèmia, aquesta regió sanitària acumula 539 casos confirmats per PCR i 170 més amb altres proves. El risc de rebrot és 168,11, amb tendència a pujar. La xifra total de morts des de l’1 de març és de 55 persones.

Actualment, hi ha 11 pacients ingressats als hospitals, dels quals tres són a l’UCI.

 

 

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.