Les proves es van fer a 20 agents de la Policia Local d’Amposta després que dos resultessin positius de covid-19 per contacte estret amb positius del seu àmbit personal. Totes les proves fetes al cos policial han resultat negatives.

Quatre dels agents amb resultat negatiu, però, continuen aïllats al domicili per haver estat en contacte estret amb els dos agents policials positius.

“Les mesures de seguretat funcionen per evitar contagis”, diu l’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs, “persones que han compartit patrulla, en fer-ho seguint sempre la fòrmula mascareta, distància i higiene de mans, no s’han contagiat”.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.