L’Ajuntament de l’Aldea ha iniciat les obres de millora del ferm de 14 camins municipals. Aquesta actuació es fa tant amb àrids reciclats com amb reg asfàltic. En concret, el govern municipal de Junts per l’Aldea preveu reparar 3500 metres quadrats de camins en àrids reciclats, 6000 més en reg asfàltic contractats directament per l’Ajuntament i 8000 també en reg asfàltic que els executarà la Diputació de Tarragona dintre d’una subvenció que ha atorgat al municipi.

Els camins que es repararan amb reg asfàltic i formigó són els camins de Cuba, de la Castellona, Lligallo de les Veles, Granges d’Albesa, via superior estació de Renfe (entre pont AP-7 i vial del tren – Esquilador), de Trobus, Ligallo Bicicleto, de l’Esquilador, superior vial del tren direcció estació de mercaderies, del peatge AP-7 superior i de Centelles (Alemanya). Els camins de la Séquia Mare, de Bernis R1 i del Mas del Barquero s’arranjaran amb àrid reciclat.

El regidor d’Acció Urbana i Rural, Pepe Caballé, ha explicat que ”ens vam trobar força camins deteriorats, que els forts aiguats de la tardor i del temporal Glòria ens els van deteriorar encara més. Ara, d’una manera decidida, estem portant a terme l’arranjament de camins que l’Aldea es mereix”. El regidor ha recordat que “tenim 91 quilòmetres de camins municipals i el seu manteniment necessita molts de recursos i temps per mantenir-los i actualment estem destinant els màxims recursos possibles per millorar-los”.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.