L’Agència Catalana de Turisme ha atorgat tres nous distintius de la marca Barris i Viles Marineres, a l’Ampolla i els barris mariners del Port de Cambrils i del Serrallo de Tarragona. El reconeixement està adreçat a les poblacions i zones litorals que conserven viva la cultura lligada al mar amb l’objectiu de segmentar-ne la promoció turística. En el cas d’aquests tres indrets, l’Agència Catalana del Turisme considera que “comparteixen una forta personalitat marcada pel caràcter historicocultural, la gastronomia, el paisatge i la promoció d’esdeveniments al voltant de la relació entre l’home i el mar“.

Les tres noves certificacions s’afegeixen als municipis que ja lluïen el distintiu: l’Ametlla de Mar, les Cases d’Alcanar, la Ràpita, Sant Pol de Mar, l’Escala, Llançà, Palamós, Sitges, Tossa de Mar, Arenys de Mar, Begur i Vilanova i la Geltrú.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.