L’Ampolla celebrarà aquest dijous la Festivitat del Carme amb una programació restingida a causa de la pandèmia del coronavirus. La Regidoria de Festes de l’Ajuntament de l’Ampolla juntament amb la Comissió de Festes han programat un seguit d’activitats alternatives per celebrar les Festes del Carme 2020.  Així, aquest dijous, a les 12 del migdia s’oficiarà una missa a l’església parroquial de Sant Joan Baptista. A les 19.30 hores, sortirà la imatge de la Verge del Carme cap al port acompanyada de la música de la Banda Musical Verge dels Prats de l’Aldea. Tot seguit, la imatge sortirà al mar amb barca. La Regidoria de Festes ha recordat que “aquest any no hi haurà processó” i convida a veure el tomb de la Verge del Carme des dels balcons, les finestres i a peu de carrer.

La festa continuarà, divendres 17 de juliol a les 23 hores, al port pesquer, amb el concert de Miquel Rullo. L’endemà, dissabte 18 de juliol a les 20 hores al port pesquer, hi haurà festa infantil amb Art-Tic Shows i a les 23 hores l’espectacle d’ombres xineses.

Durant els actes, l’Ajuntament de l’Ampolla reforçarà els controls policials per evitar concentracions i aglomeracions en el context de les limitacions establertes per la situació de “nova normalitat”.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.