L’assemblea del Consell Esportiu del Montsià, reunida aquest dimarts en sessió extraordinària, ha elegit la regidora de Sant Jaume d’Enveja i consellera comarcal Carme Masià nova presidenta d’aquest organisme. La política substituirà en el càrrec a Joan Bertomeu que hi va renunciar fa uns mesos per motius personals.

Masià aposta per continuar intensificant la dedicació al foment, la promoció, la gestió de serveis, inherents, obligatoris o complementaris a l’activitat esportiva en edat escolar i de lleure. Entre les accions a dur a terme ha dit que caldrà, “promocionar l’esport i l’activitat física a la nostra comarca, impulsar el coneixement i la formació en l’àmbit de l’activitat física, l’esport i la salut, i organitzar activitats i gestionar serveis que contribueixin a la salut integral de la població”.

La nova presidenta ha incidit en aspectes relatius a l’educació en transmissió de valors esportius com “l’equitat, l’esforç, la honradesa, la igualtat, la justícia, la llibertat, el respecte, la solidaritat o la valentia”.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.