Un motorista ha resultat ferit menys greu aquest dimecres al matí quan per causes que es desconeixen ha sortit de la via mentre circulava per la T-340, al terme municipal de Deltebre. El sinistre s’ha produït al voltant de les 10.45 hores, al punt quilomètric 18. A conseqüència de l’accident, el conductor de la motocicleta ha caigut dins d’un canal on ha hagut de ser recatat pels Bombers de la Generalitat, que hi han desplaçat dues dotacions. Una àmbulància del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) ha traslladat el ferit al CAP de Deltebre on ha rebut atenció mèdica. Al lloc del sinistre també hi ha acudit una patrulla dels Mossos d’Esquadra i una altra de la Policia Local de Deltebre.

Es desconeix la identitat i l’edat de l’accidentat.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.