El magazín de les televisions locals de Catalunya ‘Ben Trobats’ tanca temporada amb un programa en directe aquest divendres des del jardí del restaurant del complex esportiu Áccura de Gavà.

L’estiu que ens toca viure és una mica estrany. Per això, l’últim programa de la temporada de ‘Ben Trobats’ vol oferir idees d’alternatives turístiques singulars i originals del territori català amb convidats com el periodista i escriptor de guies de viatge David Revelles, els empresaris hotelers Jordi Clos i Josep Maria Matas, o la directora dels serveis tècnics de TURALCAT, Montserrat Corberó. De Flix a Begur, passant pel Baix Penedès, Barcelona i la Catalunya Central, els copresentadors d’algunes de les televisions adherides a La Xarxa també visiten destinacions peculiars per animar-nos a descobrir indrets especials i activitats originals.

L’últim programa de la cinquena temporada es podrà veure divendres a les 10 hores en ‘streaming’ a laxarxa.cat i a Canal Terres de l’Ebre.

 

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.