El Departament de Salut de la Generalitat ha confirmat aquest dijous dos nous casos de coronavirus a les Terres de l’Ebre. Aquesta xifra eleva fins a 339 el nombre de persones infectades pel virus a la regió des que es va iniciar la pandèmia al mes de març. Aquests dos nous positius se sumen als que es van comptabilitzar en els balanços corresponents al 28 i 29 de juny. En total des de diumenge s’han sumat quatre nous positius testats després de d’una ratxa de deu dies sense afegir-ne cap al comput total.

Pel que fa al global de Catalunya, les funeràries han reportat vuit noves morts per covid-19 a Catalunya en les últimes hores, segons l’últim balanç de Salut. Això situa la xifra global de víctimes en 12.584. Són dotze defuncions menys que les informades dimecres. A banda, s’han detectat 385 nous casos positius testats (162 més que l’últim balanç) i la xifra total puja a 72.184.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.