La Regidoria de Turisme de l’Ajuntament de l’Ampolla ha reinventat enguany la Nit Màgica tradicional. La nova proposta, estructurada en tres fases i una darrera que s’anomena “la nova normalitat”, repartirà els espectacles en quatre dies diferents durant els mesos de juliol i agost i bona part d’aquests es realitzaran de manera itinerant pels carrers de l’Ampolla.

Amb el nou format, es pretén no perdre l’essència d’aquesta cita que marca l’estiu a l’Ampolla, però adequant-la a les circumstàncies del moment per evitar aglomeracions. El veïnat i els turistes podran gaudir de diversos tipus d’actuacions que aniran des d’ombres xineses fins a fantasmes sobre rodes.

La primera Nit Màgica (denominada per l’organització Fase 1) tindrà lloc aquest dissabte, 4 de juliol, a partir de les 20 hores, amb un espectacle itinerant de música i animació del grup Animal Sobre Rodes.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.