La consellera d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, Teresa Jordà, ha nomenat en encàrrec de funcions Jesús Gómez Fernàndez com a nou director dels Serveis Territorials a les Terres de l’Ebre en substitució de Ferran Grau, qui ha accedit a la jubilació i al qual li agraeix els serveis prestats. Ferran Grau ha estat al capdavant dels Serveis Territorials des de l’any 2016 quan va entrar a formar part de l’equip de la consellera Meritxell Serret.

Jesús Gómez, nascut a Amposta l’any 1969, és llicenciat en Ciències Biològiques per la Universitat de Barcelona i disposa d’un màster d’auditoria ambiental de la Universitat Politècnica de Catalunya.

Ha treballat com a docent fent cursos de formació de l’INEM en aqüicultura a persones que es trobaven en situació d’atur i a l’Escola de Capacitació Nauticopesquera de Catalunya per obtenir els títols de patró d’embarcació. També ha participat en congressos nacionals i internacionals sobre aqüicultura.

Jesús Gómez va treballar a diverses empreses del sector de la pesca i l’aqüicultura portant projectes relacionats amb la perca, els esturions i la producció de caviar. Des de l’any 2006, treballa als Serveis Territorials del Departament d’Agricultura a les Terres de l’Ebre on ara ocupava el càrrec de responsable de Pesca.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.