Adif Alta Velocitat ha adjudicat la redacció del projecte d’execució que ha de permetre el desmantellament del tram de via única entre Vandellòs i PortAventura a l’empresa Inse Rail, per un import de 72.710,51 euros. Inse Rail tindrà quatre mesos per redactar el projecte. En un comunicat, Adif ha indicat que d’aquesta manera es complirà amb la Declaració d’Impacte Ambiental, que contemplava la desaparició d’aquest tram de via quan es posés en marxa el tram de la variant Vandellòs-Tarragona del corredor mediterrani. Està previst que s’elimini l’estructura de les vies, els pals de la catenària i les instal·lacions de seguretat i comunicacions en un tram de quasi 28 quilòmetres.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.