Florette inicia aquesta setmana les obres de construcció de la nova factoria de Tortosa, segons que ha anunciat aquesta empresa en un comunicat fet públic aquest dilluns. Les noves instal·lacions s’ubiquen al polígon industrial Catalunya Sud, en uns terrenys del terme municipal de Tortosa i de l’Aldea, i entraran en funcionament a la primavera de 2021, segons el calendari amb què treballa l’empresa navarresa. Les obres han estat contractades a l’empresa Construcciones Ecay.

El projecte, amb una inversió de 13 milions d’euros, suposarà la creació de 200 llocs de treball directes i 100 més d’indirectes.

Al mes de març, aquesta empresa líder en producció i comercialització d’amanides i vegetals frescos, tallats i rentants i llestos per a consumir, va sol·licitar la llicencia d’obres a l’Ajuntament de Tortosa, i a finals d’abril ho va fer al de l’Aldea.

La factoria que es projecta tindrà una superfície de 7.600 metres quadrats, amb una producció de 25 milions de bosses d’amanida anuals.

Els productes de l’empresa Florette es conreen i processen integrament al país, es comercialitzen diàriament en 14.000 punts de venda de l’Estat espanyol i Portugal, i són presents en més de 13.000 restaurants.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.