Canal Terres de l’Ebre estrena aquest dilluns, a les 22 hores, ‘L’illa dels Flamencs’, el nou magazine per aquest estiu tan atípic. Cada dia, de dilluns a dijous, el programa recorrerà les Terres de l’Ebre per descobrir les millors propostes lúdiques, culturals o esportives, entre d’altres, i explicar històries interessants, però sobretot de proximitat.

Lluïsa Bertomeu atura la seva aventura a ‘L’estret de Magallanes’ i s’instal·la a ‘L’illa dels Flamencs’ acompanyada de Roger Font, com a productor executiu i d’un gran equip de col·laboradors que ajudaran a fer l’estiu molt més entretingut.

‘L’illa dels Flamencs’ comptarà per exemple amb l’humor d’Albert Pagà ‘Berti’; la bicicleta d’Amado Cebolla; Ivan Barajas, al capdavant de les xarxes socials; Miquel Segarra, que ens descobrirà altres illes habitades; l’Au si vens!, de Dani Camacho; un espai per als més menuts de casa de la mà de Núria Ferré; així com la part de mèdia amb Miki Colomer o propostes de lectura amb Júlia Albesa… i moltes altres seccions i sorpreses que s’aniran desvetllant.

A més, el programa ha estat possibles gràcies als els següents col·laboradors: Productes Jamsol (maquillatge), Galiana (perruqueria), L’Espai Tortosa (disseny de plató), Turisme Deltebre (decoració), Asia Grupo Qu (decoració) i Deco Curto by Palets Curto (decoració).

‘L’illa dels Flamencs’ es podrà veure de dilluns a dijous a les 22h a Canal Terres de l’Ebre amb reemissions el dia següent a la 1h, 10h i 15h, i per ‘streaming’ a ebredigital.cat.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.