Una vintena de treballadors de l’empresa Eulen, concessionària del servei de neteja de l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta, s’han concentrat aquest dijous al matí a les portes d’aquest centre hospitalari per reclamar a la Generalitat una compensació econòmica. Tot i estar en primera línia de la lluita contra la covid-19, el personal de neteja dels hospitals catalans ha quedat exclòs de la gratificació extraordinària concendida pel Govern de la Generalitat al personal sanitari i de residències.

La protesta ha comptat amb el suport dels dindicats USOC, CCOO i UGT. Aquest col·lectiu ha remarcat que durant la pandèmia “ha estat exposat al mateix risc, la mateixa pressió psicològica i amb mitjans de protecció precaris” que el personal sanitari i s’ha enfrontat a “unes càrregues de treball pràcticament inassumibles”.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.