El Ministeri de Transport, Mobilitat i Agenda Urbana ha iniciat avui les feines d’enderroc del peatge de Vinaròs-Ulldecona de l’autopista AP-7. Recordem que el 31 de desembre de 2019 va finalitzar la concessió de la carretera i el Govern Central va decidir alliberar la via per fer-la gratuïta, fet que suposa desactivar els peatges.

L’alcalde, Guillem Alsina, ha destacat que aquestes obres són una mostra més del compromís adquirit per part del Govern Central, que va prometre alliberar l’AP-7 quan finalitzés la concessió. En aquest sentit, afegia que “des d’inicis d’aquest any els veïns del Maestrat disposem d’una via gratuïta més segura i directa per a traslladar-nos cap a Castelló o Tarragona”.

Avui mateix la maquinària enderrocarà el peatge de l’AP-7 de Vinaròs-Ulldecona i obrirà de nou el trànsit, fet que suposarà tenir un accés més segur i directe a aquesta carretera.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.