Coets voladors haurien pogut provocar el foc que va cremar diumenge 1,6 hectàrees al barranc de Sant Jordi, a l’Ametlla de Mar. Això apunta una investigació oberta pels Agents Rurals per determinar les causes de l’incendi. Els Agents Rurals han trobat a la zona afectada fins a 23 fragments de coets voladors, que “concorden amb el testimoniatge de diversos veíns de la zona”.

El foc es va declarar al voltant de les 16.45 hores a la zona que separa les urbanitzacions de Tres Cales i Sant Jordi d’Alfama. Les flames van calcinar un camp de cultiu i zona boscosa. Els Bombers de la Generalitat hi van desplaçar dos helicòpters i set dotacions terrestres.

El Cos d’Agents Rurals demana molta prudència i la màxima col·laboració ciutadana per evitar negligències entorn a l’ús de material pirotècnic durant la revetlla de Sant Joan i els dies anteriors i posteriors.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.