A les Terres de l’Ebre, l’Ajuntament de l’Ametlla de Mar no preveu tancar cap platja perquè, segons apunten fonts municipals, consideren que faran falta els màxims espais possibles per poder evitar aglomeracions.

En el cas d’Amposta, el consistori mantindrà les platges obertes, si bé es prestarà especial atenció en la de l’Aluet, que és la que sol acollir un major volum de persones. L’Ajuntament de la Ràpita ha explicat que no prendrà una decisió fins dilluns.

Per la seva banda, l’Ajuntament d’Alcanar tampoc no preveu tancar les platges durant la revetlla. Malgrat tot, s’intensificaran els controls. “Demanarem responsabilitat individual però hi abocarem molts recursos perquè preveiem molta gent. Tothom haurà de respectar les distàncies de seguretat“, explica a l’ACN l’alcalde canareu, Joan Roig.

Autor: