Aquest cap de setmana s’avança l’estiu a les televisions locals de Catalunya. Dissabte, a les 18 hores s’estrena ‘Horari d’Estiu’, un magazín refrescant per a aquest temps tan atípic. El programa, al llarg de l’estiu, recorrerà Catalunya per gaudir de la natura, explicar històries interessants i parlar de turisme de proximitat.

El primer programa es farà des de l’única illa fluvial habitada de Catalunya al delta de l’Ebre, l’illa de Gràcia, de la mà de Canal Terres de l’Ebre. El programa, presentat per Anna Fortuny (Canal Reus TV) i Lluïsa Bertomeu (Canal Terres de l’Ebre), parlarà de les conseqüències del temporal Glòria al delta de l’Ebre, dels productes més típics de la zona com l’arròs, visitarà les muscleres i anirà virtualment al festival Deltebre Dansa que s’ha hagut de suspendre i no hi haurà edició fins al 2021 arran de la crisi de la Covid-19. També connectarà amb Castelldefels des d’on ETV explicarà la reobertura del Canal Olímpic i de les activitats que hi ha aquests dies en temps de pandèmia. Tot això sense oblidar les nostres seccions: ‘Terra d’Artistes’ (Televisió del Bergadà), ‘Productes Típics’ (Olot Televisió), ‘Festa Major’ en línia (Canal Taronja) i ‘Còctels sense alcohol’ (Televisió de Girona).

‘Horari d’estiu’ és una producció de la Xarxa Audiovisual Local i les televisions locals. Es pot veure en directe dissabte i diumenge, de 18 a 20 hores, a les televisions locals i per ‘streaming’ a laxarxa.cat.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.