El regidor de Gestió Ambiental de l’Ajuntament de Roquetes, Ivan Garcia, ha fet una crida a la ciutadania perquè facin un bon ús dels contenidors de residus i la gestió de voluminosos  principalment a les zones disseminades del municipi. Garcia ha explicat que “s’estan trobant bosses de resta dipositades en contenidors de reciclatge cosa que provoca unes elevades despeses totalment innecessàries”.

Davant d’aquestes actituds incíviques, el regidor ha demanat a la ciutadania que utulitzi cada contenidor per al que toca, que no tiri bosses de resta dins dels contenidors de reciclatge i que tampoc deixi bosses ni voluminosos fora dels contenidors.

També ha recordat que l’Ajuntament té en funcionament un servei de recollida de voluminosos a domicili, que és totalment gratuït trucant al 977 50 15 11. “El mal ús i l’incivisme d’alguns només embruta la imatge Roquetes i ens toca la butxaca a tots”, ha remarcat Garcia.

D’altra banda, el regidor de Gestió Ambiental ha anunciat que s’està treballant conjuntament amb el COPATE en una campanya informativa de sensibilització i altres mesures per millorar l’eficiència de la gestió de residus a Roquetes.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.