El grup municipal d’ERC-Més Deltebre ha presentat una instància a l’Ajuntament per demanar un seguiment més exhaustiu de les reposicions de les voreres i vials del nucli de Riumar. El grup republicà lamenta que no es faci un control per part de l’Ajuntament a les empreses que han de fer els acabats d’obra de les voreres i les calçades a causa de les reparacions o noves escomeses que s’estan fent tant per la xarxa d’aigua com d’electricitat.

“Riumar és el nucli central del turisme al nostre municipi, i no podem permetre que tingui una imatge de deixadesa i mal estat”, ha manifestat Carlos Bo, representant d’Esquerra al Consell de Riumar.

D’altra banda, Esquerra també ha remarcat la necessitat d’aquest control perquè molts de vials i voreres són d’obra nova i han estat pagades pels mateixos veïns i veïnes de Riumar amb “contribucions especials abusives”. Segons Carlos Bo, “és indignant que haguem de pagar, amb contribucions especials desproporcionades les obres dels carrers i al damunt, ara que es fan reparacions o millores de les xarxes, els acabats finals no siguin els adequats”.

ERC demana que aquesta situació es resolgui de la millor manera possible abans de l’estiu amb l’entrada del turisme a la població.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.