Agents del Seprona de la Guàrdia Civil de Tortosa i membres de la brigada municipal de l’Ajuntament de Santa Bàrbara han rescatat diverses fures i cries de gat que havien estat abandonades en bosses dins d’un contenidor d’escombraries, a la cantonada dels carrers Pompeu Fabra i Lleo Xlll de la població.

L’Ajuntament de Santa Bàrbara ha condemnat els fets i ha recordat que disposa de serveis “que poden donar solucions a situacions que puguin resultar ser problemàtiques” com pot ser aquest cas.

Per la seva part, el Seprona ha obert una investigació.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.