La Guàrdia Civil de Tarragona en col·laboració amb la Policia Local de la Ràpita ha interceptat un vehicle que transportava 2 quilos de cabdells de marihuana i n’ha detingut el conductor per un presumpte delicte de tràfic de drogues.

Els fets van passar durant la realització d’un operatiu de verificació de les restriccions marcades per l’estat d’alarma, establert per agents de la Guàrdia Civil i de la Policia Local en una travessia de la Ràpita.

Després d’identificar el conductor i únic passatger, els agents van notar una forta olor a marihuana que emanava de l’interior del vehicle. Durant el registre van localitzar a la part posterior una bossa d’esport amb bosses d’escombraries que contenien 2 quilos de cabdells de marihuana, així com estris i materials emprats per a la distribució del producte.

El detingut, un home de 40 anys de nacionalitat senegalesa amb antecedents policials pels mateixos fets, ha estat posat a disposició del jutjat en funcions de guàrdia d’Amposta. Es dona el cas que l’home estava sent investigat per regentar un punt de venda de droga a la Ràpita, que havia generat una gran alarma social per proveir substàncies estupefaents a menors d’edat.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.