L’Ajuntament de l’Aldea ha instal·lat dos semàfors intel·ligents per regular l’accés a l’avinguda Catalunya (antiga N.340) des de la plaça de l’Ajuntament. L’objectiu d’aquests dos punts semafòrics també és controlar la velocitat, fins a un màxim de 50 km/h, i facilitar la sortida dels vehicles que s’incorporen a l’avinguda Catalunya des de l’avinguda Robert Graupera i l’esplanada de la via.

Quan un vehicle circuli a més de 50 km/h, els semàfors es posaran en roig i obligaran el vehicle a aturar-se. A la vegada aquesta instal·lació comportarà la retirada dels ressalts de goma que hi ha actualment a l’avinguda Catalunya, fet que facilitarà una circulació més còmoda per als vehicles.

A part d’aquesta acció, l’Ajuntament també treballa en altres millores a diferents punts del nucli urbà com ara la nova senyalització horitzontal a l’avinguda Catalunya (zona rotonda de Tortosa), el pàrquing de l’esplanada de la via o la senyalització horitzontal i vertical al barri de les Escoles.

El regidor de Seguretat de l’Ajuntament, Pepe Caballé, ha explicat que totes aquestes actuacions tenen com a objectiu “millorar la circulació viària al nucli urbà, especialment a la zona de l’avinguda de Catalunya”.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.