Els bars i restaurants de l’Ametlla de Mar autoritzats podran posar taules al carrer a partir d’aquest divendres al vespre. L’Ajuntament ha avançat un mes el tall a diversos carrers del nucli urbà, per facilitar que els establiments puguin ampliar les terrasses. Els talls seran des de les 19 h fins a l’hora de tancament, com en anys anteriors.

La majoria de talls seguiran sent els habituals de cada estiu, tot i que hi ha alguns canvis. El més destacat és que el carrer Sant Joan -entre l’Andreu Llambrich i el Pau Casals- no es tallarà al trànsit, i s’afegeix un nou punt de tall al carrer Andreu Llambrich, a l’alçada del Sant Francesc.

Una ampliació de terrasses que es farà respectant les distàncies de seguretat entre taules, d’acord a les mesures decretades, i preservant la circulació de vehicles en les zones afectades. Des del consistori també han explicat que estan estudiant altres iniciatives, vinculades al comerç, per millorar la mobilitat de vianants i conductors.

Redacció: la Cala RTV

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.