Les Terres de l’Ebre com a centre del món per començar des de zero. Aquest és el missatge que vol transmetre un projecte de La Productora, que naix de Canal Terres de l’Ebre, amb 4 pilars bàsics. Donar a conèixer el patrimoni, la natura, la cultura i tradicions de les quatre comarques. Un territori únic per tornar a començar després de la pandèmia del coronavirus. El confinament ha servit de temps de reflexió i de treball per un equip que ha volgut plasmar en un vídeo la màgia i encant de l’Ebre per posar en valor tot el que hi ha al territori i perquè no, esdevindre el centre del món per iniciar un nou camí.

Les quatre comarques estan representades en imatges, però també en la veu d’Arturo Gaya, Rut Turch, Eduard Carmona i Josep Roig et traslladen a diversos indrets del territori.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.